У бою з окупантами загинув військовий із Львівщини Василь Кулай

10659 0
29 червня відбудеться зустріч та похорон Героя.
Фото: Рава-Руська міська рада

Фото: Рава-Руська міська рада

Під час ворожого обстрілу окупантів у Лисичанську на Луганщині 23 червня загинув мешканець села Гійче Рава-Руської громади, військовослужбовець Василь Кулай. Про це повідомили у Рава-Руській міській раді.

52-річний воїн був сержантом 3-го відділення 2-го взводу роти охорони частини А4053. У загиблого залишилися дружина та двоє дітей.

Читайте також: У бою з ворогом загинув мешканець Львівщини Артем Прядченко

Завтра, 29 червня відбудеться зустріч та похорон Василя Кулая. Орієнтовно о 12:30 год кортеж з тілом захисника прибуде у Рава-Руську (зустріч біля каплички), після чого відправиться у село Гійче. У місцевій церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці відбудеться чин похорону. Поховають воїна на сільському цвинтарі.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!