Політична реклама

На закінчення ремонту на вулиці Пасічній у Львові немає коштів

1274 0
На вулиці Пасічній у Львові, ремонт якої торік перервали через проведення «Євро-2012», досі не проклали третій шар асфальту через відсутність коштів.

Про це 21 травня на брифінгу повідомив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні, пише Zik.

«Ми чекаємо на фінансування. Як тільки буде фінансування, ми вкладемо ще третій шар покриття. Замовник Львівська міськрада, винен нам близько 6 млн грн. Ще 4 млн грн потрібно, щоб облаштувати третій шар покриття», – повідомив Добоні.

За його словами, мерія посилається на те, що кошти на ремонт вул. Пасічної мали надійти з державного бюджету, однак місто їх не отримало.

Нагадаємо, цього року вул. Пасічну ремонтували на двох ділянках: 1) вул. Пасічна від Личаківської до вул. Таджицької; 2) перехрестя вул. Пасічна – Личаківська. Загальна сума робіт – 8 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!