Нардепа зі Львова викликали на допит у ДБР через проведення міжнародного форуму про Голодомор

2984 0
Фото: nashshevchenko.in.ua

Фото: nashshevchenko.in.ua

Народного депутата зі Львова Володимира В’ятровича викликають на допит у ДБР через проведення міжнародного форуму про Голодомор. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Володимир В’ятрович зазначив, що його викликають як свідка у справі, яку ініціював депутат від «Слуги Народу» Максим Бужанський.

Форум провели у 2018 році. Він був присвячений 85-м роковинам пам‘яті жертв Голодомору. Його організовував Інститут національної пам’яті.

Читайте також: В'ятрович про три Майдани і помилки революцій

Додамо, що до вересня 2019 року Володимир В’ятрович був головою Українського інституту національної пам’яті. Він обіймав цю посаду з березня 2014 року.

14 листопада того ж року Центральна виборча комісія визнала В’ятровича обраним народним депутатом за списком партії «Європейська солідарність». Він став депутатом після того, як склала повноваження Ірина Луценко.

У листопаді 2019 року народний депутат Максим Бужанський звернувся до правоохоронців із заявою, в якій стверджує, що колишній голова Інституту національної пам'яті нібито присвоїв частину грошей Інституту, витрачених на проведення міжнародного форуму пам'яті жертв Голодомору.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!