Найвідомішу драму-феєрію Лесі Українки екранізують

3335 0
Компанії Film.ua і Animagrad оголосили про початок роботи над екранізацією відомої драми Лесі Українки «Лісова пісня». За задумом режисерів стрічка, що отримає назву «Мавка. Лісова пісня», постане перед глядачами у вигляді мультфільму, а сюжет буде дещо змінений.
фото: film.ua, starylev.com.ua

фото: film.ua, starylev.com.ua

Автори сценарію дещо змінять класичний сюжет твору. Він буде осучаснений, у тексті з`являться додаткові комедійні персонажі, а трагічну кінцівку замінять на щасливу. Організатори проекту запевняють, що при цьому збережуть усю тонкість, ліричність, красу та казковість твору Лесі Українки. 

Читайте також: Україномовні мультфільми в один клік. Де дивитись?

«Завдяки копіткій роботі сценаристів, вкрапленням етнічних мотивів у візерунках і одязі, ретельній роботі над саундтреком до фільму «Мавка. Лісова пісня» розкриє унікальний світ самобутньої і дивовижної слов'янської міфології глядачам у всьому світі», – йдеться у повідомленні на сайті film.ua.

Читайте також: У мережі з’явились мультики присвячені Шептицькому. Де подивитись?

Також автори проекту обіцяють здивувати глядачів унікальністю героїв. У мультфільмі з`являться нові персонажі, як от вовкодав Надя, Котожабик та Філін Філя, а колір очей та волосся Мавки змінюватиметься залежно від настрою героїні та пори року. Прем`єра повнометражного мультфільму запланована на 2017 рік. 

За матеріалами Film.ua, Видавництво Старого Лева

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!