Політична реклама

Названо найпопулярніші авто серед українців

1273 0
Найпопулярнішим авто в Україні несподівано стала Skoda Octavia, потіснивши корейський Hyundai Accent, який довго лідирував у рейтингу симпатій українських водіїв.
a2goos.com

a2goos.com

Згідно з останніми даними статистики, тепер наші співвітчизники надають перевагу німецько-чеському авто.

"За підсумками 2012 року абсолютним лідером продажу серед нових машин стала Skoda Octavia A5. В Україні було продано 7893 автомобілів цієї марки. Такі офіційні дані, оприлюднені після аналізу першої реєстрації авто в країні", - зазначає видання.

Як повідомляє Укрінформ, Hyundai Accent при цьому, як і раніше, залишається лідером продажу у малому класі (А-В-клас) - 6988 автомобілів придбали українці торік.

У середньому класі (D-клас) українці обирають найчастіше автомобілі Toyota Camry (2885 машин), у бізнес-класі - лідером є BMW 5 Series (573 автомобілів), а у класі люкс - Mercedes-Benz S-class (продано 247 автомобілів цієї марки).

Kia Sportage з результатом продажу у 3336 одиниць став лідером серед "паркетників", а Volkswagen Tuareg переміг у категорії всюдиходів.

ТЕГИ: авто

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!