У Львові запрацював новий паркувальний майданчик. Де розташований і скільки коштує

798 0
Майданчик розрахований на 17 місць.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові на вул. Богуна, 1-15 запрацював новий паркувальний майданчик. Він розрахований на 17 місць, два із яких – для осіб з інвалідністю. Про це розповіли у пресслужбі Львівської міської ради.

«Він розташований у 3-й зоні паркування. Працює у будні дні з 08:00 до 20:00. Оператором є ЛКП «Львівавтодор», – йдеться у повідомленні.

Тариф паркування діє відповідно до зональності майданчика – 10 грн/год. Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. Сахарова, 8 (супермаркет «Близенько»).

Крім того, водії можуть оплатити  безготівково, відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті. Оплата здійснюється  через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP.

Читайте також: Паркування у Львові. Що змінилось та де найчастіше штрафують

«Також можна придбати загальні абонементи на паркування (денний, місячний, квартальний чи піврічний). А мешканці будинків, безпосередньо прилеглих до паркувального майданчика, можуть придбати абонемент із пільговим тарифом. Детальніше – на сайті ЛеоПарковки», – зазначили у міськраді.

Нагадаємо, у Львові визнали 7 локацій, де можуть бути перехоплюючі паркінги. Депутатська комісія транспорту, зв’язку та міської мобільності ЛМР доручила Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури впродовж місяця напрацювати концепцію перехоплюючих паркінгів у Львові. 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!