Несанкціонованого доступу до сирен у Львові не було

2140 0
Фахівці продовжують розслідувати причини ввімкнення сирен.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Охорона автоматичних телефонних станцій підтвердила, що до АТС, через які організований зв’язок з сиренами Львова, не було несанкціонованого доступу, пише «Гал-інфо» з посиланням на прес-службу «Укртелекому».

«Наразі працює комісія, мета якої – з’ясувати причини спрацювання», – йдеться у повідомленні.

«Укртелеком» забезпечує зв’язок сирен з центром керування та підтримання обладнання оповіщення в належному технічному стані. Центр керування розташований у приміщеннях ЛОДА та підпорядковується структурам обласного керівництва.

Нагадаємо, що вчора приблизно о 22:30 у Львові увімкнулися сирени. Пізніше в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР повідомили, що сталось несанкціоноване ввімкнення апаратури Укртелекому через збій системи, а зі слів оперативного чергового в ЛОДА, сповіщення він не вмикав. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!