На Львівщині учора лунала повітряна тривога. Через що була небезпека

1323 0
На Львівщині була загроза ракетного удару.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На Львівщині один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 28 липня о 20:49. Була загроза ракетного удару з літаків МіГ-31К з території росії. Небезпека не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Інші події доби:

Нагородження захисників. У День Української Державності у Стрийському районі відповідно до Указу Президента України нагородили наших захисників – орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно Юрія Гнатика та медаллю «Захиснику Вітчизни» Романа  Сербіна. Також вручили медаль «Хрест хоробрих» І ступеня нашому оборонцю Іванові Дрозді. 

Відновлення осель на Херсонщині. У межах проєкту «Пліч-о-пліч» бригади зі Львівщини уже відновлюють близько 50 осель на Херсонщині. Загалом відновимо понад 300 об’єктів у трьох населених пунктах. 

Встановлення валідаторів. В автобусах Львівщини обладнали перші 100 валідаторів для безготівкової оплати проїзду – на Рава-Руському, Самбірському та Турківському напрямках. В межах запровадження е-квитка валідатори встановлять в усіх автобусах, які працюють на приміських та міжміських маршрутах. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!