Нова квартира та 3 млн грн доходів. Що задекларував заступник Садового з містобудування

2532 0
Заступник міського голови Львова з питань містобудування подав свою декларацію за 2022 рік.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач подав свою декларацію за 2022 рік. Tvoemisto.tv переглянуло та дізналося, які доходи він отримав та що придбав у той рік. 

Доходи сім’ї Зубачів за 2022 рік становили 3 млн 61 тис. грн, з яких 980 тис. грн – заробітна плата Любомира Зубача. Що ж до активів, то вони зберігали 3 млн 143 тис. грн, серед них 61 тис. доларів. 

Читайте також: Садовий пояснив, чому його заступники не можуть мати малу зарплату

Сім’я Зубачів, а саме дружина Любомира Мар’яна Ходак, у 2022 році придбала дві земельні ділянки у Львові та Деревачі, що на території Солонківської громади. Обійшлись ці ділянки у 135 тис. та 40 тис. відповідно. Сам чиновник також обзавівся новою нерухомістю у підзвітному році – квартирою у Львові, яку отримав у власність у грудні. Її вартість – 1 млн 960 тис. грн, а площа – 76 м². 

Додамо, що річна зарплата Любомира Зубача у 2021 рік була вищою на 86 тис. грн (1 млн 66 тис. грн) 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглядало декларацію усіх заступників міського голови Львова Андрія Садового. Детальніше – за посиланням

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!