Нове авто за 820 тис. та 2,5 млн грн зарплати. Декларація керівника Першого ТМО Львова

28946 0
Керівник першого львівського територіального медоб’єднання Олег Самчук подав свою декларацію за 2023 рік.
Фото: Район.in.ua

Фото: Район.in.ua

Керівник першого Львівського територіального медоб’єднання Олег Самчук подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv переглянуло, які доходи він отримав та яку нову власність набув за підзвітний рік. 

Сім’я Самчуків за 2023 рік задекларувала 2 млн 920 тис. грн доходів. Левова частка з них – заробітна плата Олега Самчука, яка становить 2 млн 525 тис. грн. 

Додамо, що доходи сім'ї за 2022 рік були значно вищі – 5 млн 219 тис. грн, адже того року сім'я продала один зі своїх об'єктів нерухомості за 2,4 млн грн. Сама ж зарплата керівника Першого ТМО у 2022 році становила 2 млн 561 тис. грн. 

Що ж до активів, то за минулий рік вони сягнули 2 млн 497 тис. грн, що на 120 тис. грн менше, аніж у 2022 році. 

З нової власності Самчуків у підзвітному році – автівка, яку Олег Самчук придбав для дружини за 820 тис. грн (Toyota Camry 2020 року).

Окрім того, у спільній сумісній або повній власності Олега Самчука та його дружини перебували 12 об’єктів нерухомості. Зокрема п’ять земельних ділянок, одна квартири, два гаражі, магазин продовольчих товарів, об’єкт житлової нерухомості, житловий будинок та будівля пилорами. 

Додамо, що Tvoemisto.tv детально розглядало декларації керівників обох територіальних медоб’єднань Львова за 2021 та 2022 рік. 

Нагадаємо, що ми також аналізували декларацію керівника Служби відновлення та розвитку інфраструктури Львівської області Олега Берези. Детальніше – за посиланням.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!