Політична реклама

Оренда землі у Львові дешевша, ніж у сусідніх містах

1576 0
У Львові запровадили пільги на землекористування розміром 60%. Відтак, зважаючи на пільги, орендна за землю у Львові є нижчою порівняно з містами Східної України, Тернополя та Івано-Франківська.

Попри високу нормативно-грошову оцінку середня плата за землю у Львові – 20,83 грн/мкв, тоді як в Тернополі – 28,75 грн, в Івано-Франківську – 27,80 грн, у Донецьку – 32,09 грн, -  повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У цих містах нормативна грошова оцінка є нижчою, ніж у Львові, але підприємці платять більше.  

За законодавством, ставка орендної плати становить від 3 до 12%. Кожне місто приймає свої ставки. У Львові працюють за мінімальною ставкою орендної плати – це є 3%.

Це стосується усіх підприємців, окрім об’єктів, пов’язаних з АЗС, ринками та МАФами. Усі інші підприємці мають мінімальну ставку, – розповів директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!