Озеро Задорожнє на Львівщині позбулось незаконних огорож

3140 1
На прибережній смузі озера Задорожнє демонтували незаконні огорожі.
фото: zaxid.net, gazeta.lviv.ua, vorobus.com

фото: zaxid.net, gazeta.lviv.ua, vorobus.com

Огорожі,  незаконно встановлені на прибережній смузі озера Задорожного, що у Миколаївському районі Львівської області, демонтовано. Про це повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Олексій Балицький, – інформує прес-служба відомства.

Читайте також: Думки Твого міста: де львів’яни купалися влітку?

"На виконання доручення голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки про забезпечення вільного доступу до озера Задорожнє, орендарі земельних ділянок біля озера забрали усі незаконно встановлені огорожі на прибережній смузі водойми. Тобто пройти навколо озера можна без перешкод", – розповів Олексій Балицький.

Нагадаємо, прокуратура області вживала заходи щодо забезпечення додержання законодавства при використанні водойми «Задорожнє» у Миколаївському районі Львівської області.


Читайте також:
11 Вересня, 2015 14:44
Леся "прокуратура області вживала заходи"-аж смішно
Люди демонтували-а міліція зовсім нічого зробити не може
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!