Віктор Винник і МЕРІ презентували пісню про Львів

1765 0
Трек «Хай все буде так» увійде до сьомого студійного альбому Віктора Винника і МЕРІ, назва якого ще не розголошується.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Віктор Винник і МЕРІ присвятили Львову пісню з нагоди його 767 дня народження. Трек, у якому співак передає своє бачення міста, отримав назву «Хай все буде так».

«Я хотів передати власне бачення міста і своє ставлення до нього. Думаю, багато хто розділить мої думки, бо так само, як я, відчуває Львів…», – підкреслив музикант.

«Хай все буде так» увійде до сьомого студійного альбому Віктора Винника і МЕРІ, назва якого ще не розголошується. Вихід платівки заплановано на початок літа, вона вміщуватиме десять композицій. Деякі з них виходили як сингли, але будуть і новинки.

Пісню продюсував лідер гурту PANCHYSHYN Остап Панчишин на львівській студії Jenny Records. В планах – зйомка відеокліпу, але наразі для користувачів YouTube зроблено лірик-відео, де за основу взято світлини Львова авторства давнього знайомого команди, фотографа Ярослава Барана.

Нагадаємо, що цими вихідними, 6 та 7 травня, Львову виповнюється 767 років з дня заснування. З нагоди свята в місті проведуть низку заходів та започаткують нову традицію. Програму заходів можна переглянути за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!