Перше ТМО увійшло до двадцятки найбільш прибуткових компаній Львівщини за рік

4984 0
Tvoemisto.tv склало рейтинг 200 найбільших компаній Львівщини за виторгом за рік.
ФОТО: ПЕРШЕ ТМО ЛЬВОВА

ФОТО: ПЕРШЕ ТМО ЛЬВОВА

Перше територіальне медичне об'єднання Львова увійшло до двадцятки найбільш прибуткових компаній Львівщини за рік. Воно опинилося на 18 місці у переліку, який склало Tvoemisto.TV у матеріалі про 200 найбільших компаній Львівщини за виторгом за рік. За рік прибуток лікарні становить понад 298 млн грн, а виторг (чистий дохід від реалізації) — понад 1,48 млрд грн.

Читайте також: За що треба платити в Першому ТМО. Розмова з керівництвом лікарні

Серед інших 20 найбільш прибуткових компаній: «ДТЕК Західенерго» Ріната Ахметова, «ОККО-ДРАЙВ» та «ОККО-БІЗНЕС ПАРТНЕР» Віталія Антонова, «Радехівський цукор» Володимира Матківського, аграрна компанія «Західний Буг». Також туди входять три газовидобувні компанії Зіновія Козицького, батька голови Львівської ОВА Максима Козицького – «ПРОЕКТ-БУД»,  «Нордік» і «Велл Ко». Ще в одній компанії з нашого переліку - «ГОРИЗОНТИ» - партнером Козицького є чесько-швейцарський мільярдер Карел Комарек.


Детальніше із прибутком компаній Львівщини можна ознайомитись у таблиці Tvoemisto.TV

«Наявність лікарень у нашому рейтингу можна пояснити тим, що вони декларують як чистий дохід від реалізації послуг ті гроші, які отримують за договорами з НСЗУ (програма медичних гарантій), а також гроші, отримані від надання платних послуг», – йдеться в матеріалі Tvoemisto.TV.

Нагадаємо, Tvoemisto.TV з’ясувало, які львівські компанії можуть похвалитися найбільшим виторгом і прибутками в минулому році та як вони змінилися порівняно з 2021 роком. Детальніше, читайте тут.
 

Для довідки

Перше територіальне медичне об'єднання Львова має три відокремлені підрозділи – лікарня святого Пантелеймона, лікарня святого Луки та лікарня святого Миколая. Комунальне некомерційне підприємство зареєстрували 26 листопада 2021 року шляхом злиття та реорганізації трьох медичних закладів: КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова КНП «8-ма міська клінічна лікарня м. Львова» та КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!