Перші автобуси МАЗ вийшли на маршрути у Львові. Фото

11616 2
Наразі у Львові курсує 4 автобуси великого класу МАЗ.
Фото: Петро Нек / Facebook

Фото: Петро Нек / Facebook

У Львові почали курсувати перші нові автобуси білоруського виробництва МАЗ. Наразі на маршрути виїхало чотири автобуси. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Два автобуси курсують на маршруті №3а (пл. Різні — ТРЦ King Kross Leopolis) та ще два на №46 (просп. Червоної Калини — вул. Миколайчука). Завтра на маршрути виїдуть й інші автобуси, що пройшли сертифікацію та розмитнення.

Додамо, що запуск МАЗів на підсилення маршрутів №3а, №16 та №46 анонсували під час брифінгу минулого тижня. Наразі у Львів доставили 16 автобусів. До кінця місяця планують доставити ще 15 МАЗів на 5 Електронів. 

Читайте також: У Львові почав курсувати перший вживаний трамвай із Берліна

Нагадаємо, перші автобуси МАЗ прибули до Львова наприкінці серпня. Загалом Львів закупить 150 автобусів, із яких 100 у білоруського виробника МАЗ та 50 у львівського ТОВ СП «Електронтранс». Крім цього, наступного року місто придбає ще 100 автобусів за кошти ЄІБ. За словами Андрія Білого, у ЛМР розглядали й інші варіанти виробників автобусів, однак всі вони були значно дорожчими.

Вікторія Ейсмунт

Фото прес-служби ЛМР та сайту 032.ua

Читайте також:
18 Вересня, 2018 18:15
Володимир Ну це вже навіть не смішно. На маршрутах 46 і 3А давно їздять комфортні великогабаритні автобуси, їздять регулярно, за графіком. Маршрути ці практично дублюються трамваями і тролейбусами. На інших маршрутах, де нема ні трамвая ні тролейбуса, їздять лише брудні розбиті маршрутки-скотовози і на них і далі ніхто не звертає уваги! Коли буде великогабаритний автобус на Пасічній? Може треба пана Хамулу чи якогось іншого хамулу переселити на Пасічну? Може найкращого мера України переселити на Пасічну?
18 Вересня, 2018 18:13
Володимир Ну це вже навіть не смішно. На маршрутах 46 і 3А давно їздять комфортні великогабаритні маршрути, їздять регулярно, за графіком. Маршрути ці практично дублюються трамваями і тролейбусами. На інших маршрутах, де нема ні трамвая ні тролейбуса, їздять лише брудні розбиті маршрутки-скотовози і на них і далі ніхто не звертає уваги! Коли буде великогабаритний автобус на Пасічній? Може треба пана Хамулу чи якогось іншого хамулу переселити на Пасічну? Може найкращого мера України переселити на Пасічну?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!