Сьогодні у Львові перекриватимуть рух

2643 0
Сьогодні, 18-го травня, в рамках святкування "Дня вишиванки" у Львові відбудеться парад вишиванок. Під час заходу ситуативно перекриватимуть рух.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У Львові відбудеться низка патріотичних заходів, центральним серед яких буде спільна вишиванкова хода молоді під назвою “Вишиванка – твій генетичний код” до місця вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та Героїв, котрі полягли за нашу волю й незалежність на сході України (Личаківське кладовище, поле почесних поховань №76). Хода вирушить із центру міста о 12 годині.

Маршрут ходи: пл. Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечнікова (центральний вхід на Личаківське кладовище).

Організатори запрошують студентську молодь, викладачів та всіх мешканців міста долучитись до популяризації нашого національного одягу та віддати шану нашим Героям.

Читайте також: У Львові святкують день вишиванки. Програма

За маршрутом параду ситуативно перекриють рух транспорту. Щоб не створювати заторів, водіїв просять у зазначений час оминати вулиці, якими йтиме парад. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!