Поблизу Львова на переїзді зіткнулися потяг і автомобіль

4092 0
Постраждалих у ДТП немає, на водія склали адмінпротокол.
Фото: головне управління поліції на Львівщині

Фото: головне управління поліції на Львівщині

Уночі на 27 січня на переїзді у селі Давидів біля Львова зіткнулися потяг і автомобіль Chevrolet. Постраждалих немає. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Сьогодні уночі, близько пів на першу, на залізничному переїзді у селі Давидів сталося зіткнення автомобіля Chevrolet і потяга. Внаслідок події травмованих немає. На водія склали адміністративний протокол за статтею 124», – зазначила Світлана Добровольська.

У ДТП потрапив потяг сполученням «Київ – Рахів», через це він затримався. На водія легковика поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу у понад 850 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Вікторія Савіцька

Фото: поліція Львівської області




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!