Поети зберуться на марафон World Poetry Movement у Львові

2062 0
У п'ятницю, 25 липня, о 18:00 у Культурно-мистецькому центрі «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбудеться Поетичний марафон у межах ініціативи Всесвітнього поетичного руху.
Фото: parnassusreview.com

Фото: parnassusreview.com

Серед поетів, які погодились приєднатись до цього проекту та читати поезію – Остап Сливинський, Галя Крук, Іван Непокора, Катя Міхаліцина, Юля Мусаковська. Модератор заходу – Юрій Кучерявий. Про це інформує Форму видавців.

Всесвітній поетичний рух було засновано у 2011 році під час 21-го поетичного фестивалю в Меделіні (Колумбія), його учасниками були організатори 37 поетичних фестивалів з різних країн світу.

Головна мета цієї ініціативи – сприяти співпраці між поетичними фестивалями у всьому світі. Місія – мир та порозуміння між людьми різних культур через поезію.

Читайте також: Львів’ян закликали робити селфі з книгами для популяризації читання

Всесвітній поетичний рух сприяє розвитку поетичних фестивалів по всьому світі, залучає поетичні ініціативи, займається проблемами, пов’язаними з видавництвом та перекладами.

Організаторами цієї акції у Львові є ГО «Форум Видавців» та МО «Дзиґа».

Коли: п’ятниця, 25 липня.

Де: Львів, вул. Вірменська, 35, «Дзиґа».

Як повідомляло tvoemisto.tv, у межах Форуму видавців у Львові пройде Х Молода республіка поетів. Вчора стартував перший етап фестивалю. Організатори заходу запрошують молодих україномовних поетів спробувати свої сили в конкурсі. Імена десяти фіналістів МРП-2014 будуть оприлюднені 1 вересня на сайті bookforum.ua. Призери матимуть можливість виступити на гала-концерті Молодої республіки (13-14 вересня, Львів). Лауреат гран-прі фестивалю матиме чудову нагоду на місяць стати учасником першої в Україні літературної резиденції для молодих авторів «Станіславський феномен».

Читайте також: Форум видавців видасть "теплі розповіді" львів’ян про тварин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!