Львів'ян просять допомогти знайти підозрюваних у нічній різанині

6600 0
Галицький відділ поліції Львова розшукує осіб, які причетні до вбивства та нанесення важких тілесних ушкоджень, котрі відбулись в ніч з 17 на 18 листопада на проспекті Свободи.

Всім, кому відоме місце перебування цих осіб, просять телефонувати за номером телефону 098 960 6338 або 102.

Нагадаємо, що в центрі Львова в ніч з 17 на 18 листопада сталися дві бійки, в результаті однієї з них один хлопець загинув від отриманих ножових ран, а троє опинились у лікарні. Двох підозрюваних, які причетні різанини, затримали того ж дня. Це 23-річна жінка та чоловік. Відомо, що чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Окрім того, поліція розшукувала його за участь у бійці, яка трапилася за декілька днів до різанини у центрі Львова. 

Особи ще двох чоловіків, підозрюваних у причетності до нападів, встановлено, правоохоронці просять допомогти у їх пошуку.

Джерело: zaxid.net

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!