Помер колишній заступник голови Львівської ОДА Микола Лазуркевич

2107 0
Микола Лазуркевич помер учора, 13 квітня.
Фото: fanpop.com

Фото: fanpop.com

Учора, 13 квітня помер Микола Лазуркевич. Чоловікові було 75 років, ймовірно він помер через ускладнення спричинені коронавірусною пневмонією. Він був заступником голови Львівської ОДА у 1997-2002 роках. У 2002-2006 працював у ЛОР. Про смерть батька на своїй сторінці у Фейсбук написала його донька, Роксолана Лабай.

«Він завжди був опорою для всієї сім’ї та родини. До нього ми зверталися за порадою і підтримкою. Він завжди знаходив мудрі пояснення і слова підтримки. Його дотепні жарти вже стали крилатими висловами серед внуків. Він нам усім прищепив любов до історії, українських пісень, до своєї землі», — пише вона.

Микола Юліанович Лазуркевич народився у 1946 році. Працював в ЛОДА у 1997–2002 роках. У 2002–2006 році був заступником керівника справами Львівської обласної ради.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!