Через негоду на Львівщині знеструмлені понад 80 населених пунктів

911 0
Енергетики ліквідовують наслідки негоди на Львівщині.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У «Львівобленерго» повідомили, що через нічні пориви вітру на Львівщині знеструмлено понад 80 населених пунктів повністю та 82 – частково у різних районах області:

  • Центральному РЕМ (Пустомитівська, Миколаївська, Жидачівська, Перемишлянська частина);
  • Західному РЕМ (Жовківська, Городоцька част.);
  • Східному РЕМ (Золочівська, Бродівська, Буська част.);
  • Північному РЕМ (Червоноградсько-Сокальська, Кам’янка-Бузька част.);
  • Південному РЕМ (Стрийська, Сколівська, Дрогобицька, Бориславська част.);
  • Карпатському РЕМ (Самбірська, Старосамбірська, Турківська част.);
  • ЛМЕМ (Жовківська част.).

 

Людей просять не наближатися до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів, адже в іншому випадку можна отримати смертельний удар електрострумом. Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» – зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Читайте також: Керування автомобілем  на ожеледиці. 11 порад

Нагадаємо, що сьогодні вранці , 28 березня, через сильний вітер деякі світлофори у Львові були знеструмлені. На складних перехрестях міста працювали регулювальники. Упродовж ночі патрульні поліцейські регулювали рух у місцях падіння дерев на проїзну частину, скеровували дорожні служби на обледенілі ділянки доріг.

Також додамо, що на Львівщину повертається похолодання. Зокрема, протягом дня сьогодні, 28 березня, в області прогнозують пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с, місцями хуртовини. У Львові також будуть пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с, хуртовина. На дорогах ожеледиця. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!