Київ

Пошкоджено понад 40 будинків та обірвані лінії електропередач. Наслідки ракетної атаки на Київщині

362 0
В області активно працювали сили ППО. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає.

Внаслідок падіння уламків збитих ракет на Київщині зафіксовано руйнування та пожежі в 4 районах області. Про це повідомив керівник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Станом на 9:30 відомо про 4 постраждалих осіб. Одна з них госпіталізована до лікарні. Травми різного характеру – різані рани кінцівок, садна, травма ока та обличчя. Всім надається необхідна медична допомога.

Фіксуються руйнування та пожежі в 4 районах області. Мова йде про пошкодження різного ступеня в 6 населених пунктах.

Відомо про пошкодження понад 40 житлових приватних помешкань, 2 багатоповерхівок, 12 автівок.

Ушкодження приватних будинків різні: від вибитих вікон до повного руйнування споруд. В багатоповерхівках вибиті вікна, балкони, двері.

В одному з населених пунктів також пошкоджено ліцей — вибиті вікна.

Пошкоджено лінії електропередач. До обіду енергопостачання мають відновити. 

У ніч на 21 березня 2024 року Росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Сили протиповітряної оборони знищили над Київщиною усі повітряні цілі — 2 балістичні і 29 крилатих ракет, повідомили у повітряних силах ЗСУ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!