Політична реклама

Потяги, що курсують до Криму, затримуються в дорозі на кілька годин

1560 0
Всі потяги, що прямують на територію Автономної Республіи Крим та назад, можуть затриматись в дорозі на 2-3 години через перевірки Держприкордонслужбою та так званою «самообороною» півострова.

Загалом до півострова жодного потягу не скасували. Усі вони відправляються з початкової станції відповідно до графіку руху. Додамо, зі Львова до Сімферополя курсує один поїзд №86.

Через нестабільну ситуації в країні Державна прикордонна служба України проводить огляди потягів на станціях Вадим, Херсон, Мелітополь та Іловайськ. Це призводить до їх затримок, повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Так звана «самооборона» Криму проводить огляд потягів на станції Джанкой, у результаті чого вони затримуються в середньому до 1 години.

У графіку руху на 2014-2015 роки фахівці «Укрзалізниці» вже передбачили 40-хвилинні стоянки для проведення огляду поїздів Державною прикордонною службою України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!