ППО збила 15 «шахедів» з 18, які летіли на Львівщину. Що відомо про сьогоднішню атаку дронами-камікадзе

1889 0
Внаслідок атаки госпіталізували 26-річного хлопця.
фото умовне

фото умовне

Під час повітряної тривоги, яка почалася о 3:40 і тривала майже 2,5 години, Львівщину атакували дрони-камікадзе типу «шахед». За попередньою інформацією, у напрямку області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили ПВК «Захід» збили. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Сім дронів збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється.

Читайте також: Через атаку окупантів по Львову сталася пожежа, є постраждалі

Є три влучання у промислові склади у Львові. На щастя, без загиблих, проте є один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.

Зокрема, на складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Очільник ОВА наголосив, що це звичайні промислові склади, нічого мілітарного на них не зберігали.

Читайте також: Як львів'яни можуть допомогти захисникам сьогодні

Нагадаємо, у вівторок, 19 вересня, близько 4:30 ранку у Львові та області пролунали вибухи. Унаслідок однієї зі сьогоднішніх атак по Львову сталася пожежа на промисловому складі. За уточненими даними, з-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Жінка попередньо без травм. 

Юлія Кметик

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!