У Львові закінчили гасити пожежу на складських приміщеннях, куди поцілили дрони

1730 0
До гасіння залучили 30 одиниць техніки та 125 рятувальників.

У Львові рятувальники закінчили гасити пожежу на складських приміщеннях, яку спричинила нічна атака російських дронів. Про це Tvoemisto.tv повідомила пресслужба Державної служби надзвичайних ситуацій. 

«Підрозділи ДСНС розпочали роботу о 5 ранку. Пожежа була досить масштабна. Окрім цього, в приміщеннях було багато горючого навантаження. Та і площа була велика. Тому, можна сказати, що пожежу досить швидко ліквідували», – розповіли у пресслужбі. 

Загалом на об’єкті працювало 30 одиниць техніки та 125 рятувальників. За попередньою інформацією пожежа поширилась на понад 9400 кв. м.

Читайте також: Удар «шахедів» по Львову. Що летіло на Львівщину та куди влучили

Як зазначили рятувальники, основними перешкодами на шляху стала вітряна погода та розташування складів у районі, де є проблеми з доступом до води. Через останнє рятувальникам довелось здійснювати перекачку води, що викликало труднощі та розтягнуло процес гасіння. 

Нагадаємо, що у Львові збільшилась кількість постраждалих після нічної атаки дронів.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!