Прокуратура змусила Львівську ОВА розірвати договір на ремонт дороги на 156 млн грн. У чому справа

1101 0
Йдеться про ремонт на дорозі «Жидачів–Верляни».

Департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА довелось розірвати договір про ремонт дороги із одеським підприємством «Автомагістраль-Південь». Правоохоронці виявили  в угоді спірні моменти. Про це  розповіли у прокуратурі Львівської області.

«Встановлено, що між Департаментом дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації та одним із одеських товариств було укладено договір підряду. Згідно останнього суб’єкт господарювання мав виконати поточний ремонт автомобільної дороги загального користування «Жидачів-Верчани». Вартість таких робіт становила понад 156 млн грн», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На закупівлі щодо реставрації Собору святого Юра у Львові встановили змову

Проте Держаудитслужба виявила, що одеське підприємство перемогло у тендері незаконно, оскільки не подало обовʼязкові документи. Відтак прокуратура заявила про позов щодо визнання договору недійсним. Однак сторони розірвали його, не чекаючи рішення суду.

Нагадаємо, раніше у прокуратурі повідомляли, що у Стрию підрядник, який виконував ремонтні роботи на стадіоні «Сокіл», завищив обсяги виконаних робіт на понад 500 тис. грн.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!