Після конфлікту з «вагнерівцями» москва розподілила заколотників на сегменти, − політексперт

963 0
Путін зараз розміщує ядерну зброю у білорусі, аби проводити дуже м’яку анексію.
сергій шойгу і євгеній пригожин / Фото REUTERS

сергій шойгу і євгеній пригожин / Фото REUTERS

Після вирішення конфлікту з «вагнерівцями» москва розподілила заколотників на сегменти: ті, хто перейшли під керування міноборони рф, ті, хто відправляться в білорусь, ті, кого посадять, та ті, кого переведуть в ДРГ в «сплячому» режимі. У останніх може стояти завдання розкачувати ситуацію на кордоні з Україною та країнами НАТО. Про це у програмі Tvoemisto.tv «Тема тижня» сказав політичний експерт Олександр Антонюк.

«Путін розміщує ядерну зброю у білорусі, аби проводити дуже-дуже м’яку анексію − аншлюс території білорусі. І це мають зрозуміти на Заході. путіну нічого не заважає ухвалити рішення про перетворення цієї держави на повноцінний суб’єкт рф», − пояснює він.

Читайте також: Чи є ознаки готовності до наступу ворога з території білорусі 

Так, за словами експерта, москва отримає невеликий проміжок часу, аби перезапустити владу та економіку. Після такого «перепочинку» рф знову зможе почати агресивні наступальні дії на території України. 

Нагадаємо, що 25 червня з’явилась інформація від ексголови генштабу Британії Річарда Данната, про те, що лідери України повинні захиститися від можливої атаки на чолі з Пригожиним на Київ з білорусі

Переглянути повну версію програми «Тема тижня» з Олександром Антонюком та дізнатися про готовність України до провокацій з боку білорусі, про те, хто несе відповідальність за злочини ПВК «Вагнер» та те, якими є плани росії ви зможете вже сьогодні на нашому Facebook та Youtube о 21.00 год.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!