Політична реклама

П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ

1544 0
Новий iPhone надійде в продаж у жовтні 2012 року. Про це повідомили ЗМІ з посиланням на джерела серед поставників компонентів для Apple та аналітиків. Нове покоління смартфона iPhone від Apple матиме більш легкий і тонкий модуль дисплея і, ймовірно, з’явиться на ринку в жовтні цього року, повідомили ряд ЗМІ з посиланням на джерела серед постачальників компонентів для Apple і думки аналітиків.

Новий iPhone, відомий так само як iPhone 5, швидше за все, отримає дисплейний рідкокристалічний модуль з інтегрованою сенсорною функціональністю, а замовлення розмістять на фабриках японських компаній Sharp та Toshiba Mobile Display, повідомило тайванське видання DigiTimes з посиланням на джерела серед виробників електронних компонентів.

Раніше Apple використовувала окремий тач-модуль, що розміщується поверх рідкокристалічного екрану. Інтегроване рішення дозволить зменшити товщину і вагу дисплея, що особливо важливо, якщо Apple вирішиться збільшити його розмір. До цієї моделі всі версії iPhone оснащувалися екраном з діагоналлю 3,5 дюйма, тоді як топові смартфони конкурентів давно комплектуються більшими дисплеями.

Крім того, використання модулів з інтегрованими сенсорами, масове виробництво яких, як передбачається, поки недостатньо налагоджено у Sharp і Toshiba Mobile Display, робить більш імовірним пізній дебют iPhone 5. Ще одним аргументом на користь появи смартфона не раніше жовтня можуть стати проблеми масштабування виробництва LTE-чіпсетів компанії Qualcomm, вважає аналітик Piper Jaffray Джин Манстер, якого цитує видання Apple Insider.

Джерело: РІА «Новости», переклад "Телеканал новин "24"

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!