Київ

Ракетна атака. На Київщині пошкоджені десятки житлових будинків

490 0
Влучань в об'єкти критичної інфраструктури не зафіксовано.

Унаслідок російського обстрілу Київщини зранку 15 лютого пошкоджені кілька десятків житлових будинків. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Станом на 8:00 падіння уламків російських ракет зафіксовані в двох населених пунктах одного з районів області. Одразу після атаки були дані про пошкодження 7 приватних будинків, кількох господарських споруд та автомобілів.

У будинках вибиті вікна, пошкоджені фасади та дахи. За попередньою інформацією, жертв та потерпілих немає.

«Обласна адміністрація спільно з громадами надасть всю необхідну допомогу мешканцям пошкоджених осель», — запевнив Руслан Кравченко.

Він додав, що оперативні групи продовжують працювати на місцях, щоб виявити і зафіксувати наслідки ракетної атаки.

Як повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук, на території Бучанської громади пошкоджені близько 40 приватних будинків. 

За його словами, від вибухової хвилі будинки у Бабинецькому та Ворзельському старостатах залишилися без дахів і вікон. У деяких будівлях порушені опорні конструкції.

«Бучанська міськрада сприятиме у допомозі людям, які зазнали російського терору», — заявив міський голова.

Також Федорук показав вирву від вибуху однієї з російських ракет, яка, за його словами, була збита в межах Бучанського району.

Уночі 15 лютого російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55, морського базування – «Калібр», балістичними ракетами «Іскандер-М»/ KN-23, зенітними керованими ракетами С-300, керованими авіаційними ракетами Х-59. Загалом вдалося збити 13 ракет. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!