Реальні історії, що сильніші за кіно. У Львові пройде 31 зустріч проєкту «Час історій»

557 0
28 вересня своїми історіями зі сцени поділяться Соломія Чубай, Юрій Федечко, Мирослава Ільтьо, В'ячеслав Раєвський, Галина Давидюк.

У Львові в четвер, 28 вересня, в !FESTrepublic, що на вулиці Старознесенській, 24-26, пройде 31 зустріч проєкту «Час історій». Цього разу тема зустрічі – «Бути батьком».
 
Тема батьківства дуже широка та багатогранна. Кожен знайде тут щось для себе. 28 вересня своїми історіями зі сцени поділяться:
 
  • Соломія Чубай – співачка, арт-менеджерка, художниця;
  • Юрій Федечко – директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі», волонтер;
  • Мирослава Ільтьо – медійниця, військова репортерка, поетка;
  • В'ячеслав Раєвський – полковник ЗСУ, волонтер, письменник;
  • Галина Давидюк – мати-героїня, засновниця фешн-бренду ATTIRE.
⠀⠀
Музичний гість події – Андрій Капраль, співак, автор пісень, аранжувальник, соліст Піккардійської Терції, заслужений артист України.
 
«Бути батьком – це не тільки про стосунки батько-дитина. Ми вирішили розкрити тему батьківства з різних боків. Буде історія про діалог з батьком, який триває після його смерті. Будуть історії про прийняття складних батьківських рішень та загалом про прийняття. Буде історія багатодітної матері, яка в один момент замінила своїм дітям батька. Наш проєкт покликаний надихати та на реальних прикладах показувати, що завжди є світло в кінці тунелю. Гості подій завжди знаходять в історіях відповіді на власні питання та підтримку. Так буде і цього разу. Запрошуємо!», – каже засновниця проєкту «Час історій» Ірина Снітинська.
⠀⠀
Квитки на «Час історій» з Іриною Снітинською ви можете придбати за посиланням: https://bit.ly/44A81Qv
Для дружніх компаній діє спеціальна пропозиція – Квиток «Компанійський» – 4 за ціною 3.
 
Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!