Рейси Ernest airlines знову затримуються на декілька годин

4117 0
Затримка стосується рейсів до Неаполя та Мілану.
Фото: mandria.ua

Фото: mandria.ua

Рейс Львів-Неаполь, що здійснюється авіакомпанією Ernest Аirlines, та мав відправитись зі Львова об 11:45, станом на 15:00 не був поданий пасажирам для посадки. Про це Tvoemisto.tv розповіли пасажири, що очікували на рейс.

У коментарі Tvoemisto.tv генеральна директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська розповіла, що у зв’язку із затримкою рейсів пасажирам буде запропоновано прожиття в готелі. Пасажири повідомили Tvoemisto.tv про те, що їм запропонували виліт зі Львова завтра, 2 липня.

Зазначимо, що інформація про затримку рейсу розміщена на сайті львівського летовища. Окрім рейсу до Неаполя, затримується також рейс до Мілана, що має вилітати зі Львова о 17:40.

Нагадаємо, минулого тижня пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, застрягли в італійському аеропорту через скасований рейс. Офіційного роз’яснення ситуації, що склалася з львівськими пасажирами, від авіакомпанії не надходило. Вранці, 25 червня, стало відомо, що пасажирів почали розселяти у готелі та переброньовувати квитки на інші авіарейси, у тому числі інших авіакомпаній. Згодом пасажири вилетіли у Львів.

Додамо, що минулого тижня авіакомпанія Ernest Airlines відкрила прямі рейси зі Львова до Мілана (Мальпенса) та Рима. У грудні 2017 року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки в один бік стартують від 49 євро.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!