Росія почала проводити теракти, аби звинуватити в них Україну

3184 0
Росіяни вчинили теракти у двох областях.
Фото умовне/вибух нафтобази в Білгороді в Росії

Фото умовне/вибух нафтобази в Білгороді в Росії

Спецслужби ворога розпочали реалізацію плану проведення терактів для нагнітання антиукраїнської істерії в рф. Йдеться про обстріл російського прикордонного наряду в Кореневському районі, який стався 13 квітня. Про це заявляли пропагандистські ЗМІ з посиланням на губернатора Курської області. 

«Станом на 14 квітня на російському прикордонні сталося вже кілька «терактів», у вчиненні яких керівництво рф звинувачує українські диверсійно-розвідувальні групи», – повідомили в Центрі протидії дезіфнормації при РНБО. 

Читайте також: Росія планувала захопити лівий берег Києва 

В повідомленні пропагандиських медіа зазначали, що обстріл відбувся з лісосмуги на українській території. Крім того, фсб рф повідомила, що 14 квітня з боку України обстріляли прикордонний пункт пропуску в Брянській області, унаслідок обстрілу якого пошкодили два автомобілі, ніхто не постраждав. Як писала УП, вже до обіду свідчення змінилися – виявилося, що «обстріляні два житлові будинки». Росіяни запевняють, що постраждали семеро людей, у тому числі «вагітна жінка та дитина».

Нагадаємо, що Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджав про наміри ворога вчинити серії терористичних актів на російському прикордонні для консолідації росіян проти українців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!