Росіяни брешуть українцям в окупації, що в західних областях вже ходять польські злоті

2219 0
Окупанти намагаються переконати мешканців окупованих територій в тому, що «Україну вже поділили».
Фото: slovoidilo.ua

Фото: slovoidilo.ua

Окупаційна влада проводить пропагандистську кампанію на тимчасово окупованих територіях, спрямовану на зневіру мешканців в українській владі та можливості звільнення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Зокрема, за даними розвідки, керівництво великих підприємств Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити наступну інформацію: «Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, в більшості магазинів подвійні цінники. Від росії немає куди тікати. Україна не та, якою була». 

Читайте також: «Ця війна почалася з Криму і має закінчитися Кримом», – Зеленський

У ГУР зазначають, що такі заходи спрямовані на підрив морально-психологічної стійкості українсько налаштованого населення, що залишилося в місті.

Нагадаємо, що на 168 добу героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню Збройні Сили України відбили кілька атак військ рф на Харківщині і Донбасі. Водночас зберігається загроза завдання ракетних ударів по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури на території України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!