Обережно, фейк! СБУ опублікувала пропагандистські Телеграм-канали в Україні

1530 0
На тих сторінках публікують провокації і відео з обстрілами наших міст росіянами.
Фото: Український тиждень

Фото: Український тиждень

Служба безпеки України опублікувала список Телеграм-каналів, де росіяни публікують фейки та провокації щодо війни в Україні. Про це повідомила СБУ у Телеграм-каналі.

«Російська пропаганда попри розв'язану війну в Україні досі намагається пояснити світу, що «не все так однозначно». Ці проросійські наративи в нашому інформпросторі щедро продукує ціла низка телеграм-каналів. А окрім того – фейки, відверті провокації та відео з місць обстрілів наших міст російськими ракетами», – йдеться у повідомленні.

В СБУ зазначають, що всі ці ресурси координуються спецслужбами рф.

Перелік каналів:

«Легитимный»; 

«Резидент»;

 «Шептун»;

 «Картель»;

 «Сплетница»;

 «Чорний квартал»;

 «Политический расклад»;

 «Нетипичное Запорожье»;

 «Тремпель Харьков»;

 «Одесский фраер»;

 «Днепр live»;

 «Николаев live»;

 «Херсон live».

Читайте також: СБУ просить повідомляти про загрозу диверсії чи атаки на об’єкти Львівщини

Нагадаємо, що СБУ просить громадян, які перебувають на території Львівщини, повідомляти інформацію про підозрілі чи протиправні дії у місті та області. Інформацію слід надсилати на «гарячу лінію» штабу Управління СБ України у Львівській області +38 096 322 45 24. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!