Росіяни можуть знову спробувати захопити Харків, – Генштаб

1103 0
Також очікують спроби прорватися до Сіверодонецька, Авдіївки і Попасної.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

У Генштабі ЗСУ повідомляють, що противник пробує прорвати оборону українських військ у районі міста Ізюм. Крім того, існує ймовірність активізації бойових дій за місто Харків. 

Частину сил росіяни можуть нарощувати у напрямку на Слов’янськ, а також на Барвінкове на Харківщині. 

На Донецькому і Таврійському напрямках противник зосереджує основні зусилля на взятті під контроль населених пунктів Попасна, Рубіжне, Нижнє і Новобахмутівка. Окупанти не полишають спроб взяти під повний контроль місто Маріуполь. Також очікують спроби противника наявним складом військ прорвати нашу оборону та здійснити просування до районів населених пунктів Сіверодонецьк, Авдіївка та Курахове.

На Південнобузькому напрямку війська рф намагаються відновити своє положення і зайняти втрачені позиції в районі населеного пункту Осокорівка. Ймовірно, окупанти намагатимуться вийти на адміністративні межі Херсонської області.

На Волинському, Поліському, Сіверському напрямках суттєвих змін в положенні та діяльності військ противника не відзначають.

Зазначимо, що для посилення системи протиповітряної оборони на Донецькому напрямку окупанти здійснили переміщення дивізіону зенітних ракетних комплексів середньої дальності С-350 «Вітязь» до району міста Таганрог Ростовської області. Для відновлення втрат вони перекидають на територію України додаткове озброєння та військову техніку з Південного військового округу.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!