Ворог веде повітряну розвідку та звозить ракети до «Іскандерів» до Білорусі

6310 0
Росіяни ведуть повітряну розвідку на напрямках Ковель, Вараш, Сарни.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Російські окупанти продовжують переміщувати додаткові підрозділи зі складу тихоокеанського флоту та західного військового округу, а до міста Калинковичі у білорусі звозять ракети до ОТРК «Искандер-М». Про це у своєму зведенні повідомили у Генштабі ЗСУ.

«На Волинському напрямку залишається високою імовірність залучення збройних сил республіки білорусь до агресії проти України. Продовжується ведення повітряної розвідки на напрямках Ковель, Вараш, Сарни. Фіксується підвезення автомобільним транспортом до району населеного пункту Калинковичі ракет до ОТРК «Искандер-М», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Путін спробує нав’язати Україні «корейський» сценарій, – очільник ГУР

Також у Генштабі повідомляють про зниження інтенсивності перевезень з глибини території РФ.

Нагадаємо, що учора, 27 березня Росія завдала ракетного удару на Волині. Ракети влучили у нафтобазу в Луцьку. Також 26 березня росіяни обстрілювали Львів. Ракети випускали з акваторії Чорного моря та з території Білорусі. Ударили по об'єктах критичної інфраструктури. Зокрема, по нафтобазі у житловому кварталі, і по об'єкту оборонної структури – по заводу. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!