Садовий оголосив догани керівникам районів за непосипані тротуари в місті

696 0
Посадовці залишаться без фінансових заохочень.
ФОТО: РОМАН БАЛУК

ФОТО: РОМАН БАЛУК

Після взяття всіх пояснень від керівників районів міський голова Львова Андрій Садовий оголосив догани за неналежне прибирання міста. Відтак посадовці залишаться без фінансових заохочень. Відповідне розпорядження міський голова Львова підписав 25 січня.

«З огляду на численні скарги на Гарячу лінію міста через непосипані тротуари Андрій Садовий особисто провів перевірку міста. Після перевірки було взято пояснення у керівників районних адміністрацій щодо причин неякісного санітарного прибирання та несвоєчасного оброблення протиожеледними матеріалами об'єктів дорожнього господарства міста», – йдеться в повідомленні ЛМР.

Читайте також: Як Львів прибирають від ожеледиці та куди звертатись, якщо тротуари не посипані

Водночас у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради наголошують, що за прибиранням прибудинкових територій, незалежно від статусу земельної ділянки під багатоквартирним будинком, відповідають ОСББ, ЖБК чи управляючі компанії.

Зазначимо, якщо львівʼяни фіксують неприбрані належним чином локації, їм рекомендують телефонувати за номером «Гарячої лінії» міста Львова за номером 15-80.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!