Сервісні центри МВС у Львові під час зимових свят працюватимуть зі змінами. Графік

4078 0
У період новорічних та різдвяних свят сервісні центри МВС у Львові та області працюватимуть зі змінами у робочу графіку.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У суботу, 31-го грудня, сервісні центри МВС працюватимуть до 15:45 години. Від вівторка, 3-го січня, працюватимуть у звичному режимі до Різдва.

У п’ятницю, 6-го січня, Центри працюватимуть до 17:00 години, а з 7-го по 9-те січня будуть зачинені. Від 10-го січня робота відновиться у звичному графіку, – інформує прес-служба відомства.

Читайте також: У Львові відкрили територіальний Сервісний центр МВС. Перелік послуг

Додамо, сервісні центри МВС відкрили додаткові канали комунікації для консультування громадян із приводу надання послуг. Можна дізнатися необхідну інформацію на сайті hsc.gov.ua, подивитись відео-інструкції щодо отримання послуг, дізнатися за телефоном (032) 255-62-72/74 або запитати на офіційні сторінці Facebook регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!