Що робити у разі хімічної чи радіаційної небезпек. У Львові рятувальники запрошують на навчання

1461 0
Заняття триватиме орієнтовно півтори години.
фото: Роман Балук

фото: Роман Балук

Цієї суботи, 6 серпня, у Львові для мешканців міста організовують ознайомчі навчання про те, як діяти у разі хімічної, радіаційної чи біологічної атаки. Цього разу навчання відбуватимуться у Шевченківській та Залізничній районних адміністраціях. Для участі потрібно зареєструватись та обрати одну із запропонованих годин і локацій. Заняття триватиме орієнтовно півтори години. 

Група 1

Шевченківська районна адміністрація, актовий зал (вул. Липинського, 11), 10:00

Реєстрація тут: https://cutt.ly/FZn68LB

Читайте також: Як організувати безпечне місце в себе вдома, якщо укриття далеко. Пояснення

Група 2

Залізнична районна адміністрація, актовий зал (вул. Виговського, 34), 13:00

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/5ZmqqVp

Попередня реєстрація – обов’язкова. У разі виникнення додаткових запитань просять телефонувати за номером: 297-57-59 (дзвінки приймають з 08.00 по 17.00 (обідня перерва – 12.00-13.00), у п’ятницю – по 16.00).

Нагадаємо, що застосунок «Повітряна тривога» відтепер попереджатиме не тільки про повітряну небезпеку, а й про хімічну та радіаційну небезпеку та інші загрози. Користувачі отримуватимуть звуковий сигнал-попередження та інструкцію дій.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!