На правах реклами

«Для кращого споживання та ефекту». Усе, що Ви хотіли знати про гріндери, але не мали в кого запитати

1420 0
В одному з найбільших спеціалізованих шопів ДуДа представлені моделі топових виробників.

Гріндер – це спеціальний млинок, який використовується для подрібнення сухих продуктів (лікарських трав, пряностей, тютюну…), для кращого споживання та ефекту.  Ці пристрої прекрасно справляються з цим завданням, багато моделей мають зуби унікальної форми, які швидко дають собі раду із найщільнішими продуктами та зберігають свою функціональність роками.

Також є моделі, які оснащені спеціальними збірними камерами, туди поміщається великий обсяг подрібненого матеріалу.

Якщо Ви зацікавлені у покупці такого аксесуару, як гріндер, то вивчіть асортимент інтернет-магазину ДуДа. В одному з найбільших спеціалізованих шопів представлені моделі топових виробників. Можете розраховувати також на професійну допомогу менеджерів інтернет-магазину. Нижче – найчастіші питання покупців.

Топ питань та відповідей про гріндери

Як працює подрібнювач?

Гріндери складаються з кількох частин, через поворотний механізм два взаємопов’язані зуби розрізають поміщений всередину продукт і він падає через отвори у наступну камеру подрібнювача. Щоб отримати дрібно подрібнений матеріал потрібно лише відкрити гріндер, розгорнувши другу ємність для зберігання.

Які бренди гріндерів найпопулярніші?

Найкращі це:

  1. After Grow;
  2. Black Leaf;
  3. Grace Glass;
  4. HoneyPuff;
  5. Spyräl;
  6. TightPac;
  7. V Syndicate;
  8. XXX Amsterdam.

Звертайте увагу на товари саме цих брендів і вам гарантовано високу якість подрібнення.

У чому різниця між дво- та чотирисекційним гріндером?

Подрібнювач, що складається з двох частин, не має контейнера для зберігання та уловлювача пилка. Тоді, для прикладу сухі трави, залишаються в камері подрібнення, а в чотирисекційних гріндерах є отвори, що дозволяють продукту падати в окрему камеру для зберігання.

У пристроях з чотирьох секцій є дрібніша сітка, яка дозволяє розділити кіф або пилок.

Як чистити гріндер?

Металеві машинки для подрібнення можна легко очистити, замочивши в ізопропіловому спирті (найбільш ефективний – 92%), а потім видалити залишки зубною щіткою.

Для пластмасових або акрилових подрібнювачів не використовуйте ізопропіловий спирт, оскільки він може пошкодити виріб. В цьому випадку можна застосовувати засіб для миття посуду та теплу воду.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!