Що змінить нова розмітка «вафельниця» на перехресті Пасічна – Медової Печери у Львові. Відео

7084 0
Із 1 червня в Україні має запрацювати відеофіксація порушення правил дорожнього руху, тож саме завдяки камерах на вулицях Львова зможуть виявляти більше порушників.
Тарас Бабенчук

Тарас Бабенчук

На перехресті вулиць Пасічної та Медової Печери у Львові нанесли нову розмітку «вафельницю», що позначає межі перехрестя.

Як розповів під час стріму Tvoemisto.tv спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР Володимир Харчихін, згодом на перехресті вже встановили камери, що мають фіксувати порушення, як-от виїзд на перехрестя та зупинка на ньому. 

Із 1 червня в Україні має запрацювати відеофіксація порушення правил дорожнього руху, тож саме завдяки камерах на вулицях Львова зможуть виявляти більше порушників. Поки що ж нова розмітка слугує для інформування водіїв.

«Коли є затор, водії не зможуть зупинятися у тих місцях, де може виникнути ускладнення виїзду з вулиці Медової Печери», – каже Володимир Харчихін.

Додамо, що відповідне рішення про нову розмітку міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла 13 листопада торік. Також нову розмітку планують нанести на перехресті вулиць Тракт Глинянський та Колумба.

Першу розмітку нанесли 12 травня.

Матеріал підготовлений у межах проєкту Tvoemisto.tv «Мобільне місто» у співпраці з компанією EasyPay.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!