Політична реклама

Швидкісні потяги Hyundai в Україні ламаються та порушують графік

2250 0
Від часу запуску в Україні (наприкінці травня 2012 року) швидкісний потяг Hyundai ламався вже щонайменше вісім разів.

Поїзд, що з'єднав швидкісним сполучення українські міста Львів-Київ-Харків та Донецьк масово виходить з ладу через технічні несправності - проблеми з гальмами, вентиляцією, електропостачанням, довідався сайт "Авіація України"

Утім, найбільше пасажири обурюються через відправлення потягу за маршрутом Львів-Київ раніше графіку. "Укрзалізниця", зі свого боку, вже розробила графік відшкодування на випадок запізнення чи поломки потягів. Як зазначив віце-прем'єр Борис Колесніков, проти нових швидкісних потягів ведеться "інформаційна війна". Про те хто її веде, міністр не назвав.

Зазначимо, що кілька днів тому поїзд знову поламався біля Полтави. Тоді сталося дві поломки, спочатку людей протримали 2 години без світла, а потім пересадили в іншу електричку. А перша поламка Hyundai сталася під час його першого ж рейсу: поїзд, який йшов за маршрутом Київ-Харків, на кілька хвилин зупинився посеред лісу і спізнився до пункту призначення.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!