Смугу громадського транспорту на Стрийській ліквідували

3128 0
Облаштувати виділену смугу на вулиці Стрийській комісія дозволила ще в листопаді 2018 року, натомість розмітку нанесли лише кілька тижнів тому.
Фото: Мар’яна Вудвуд

Фото: Мар’яна Вудвуд

На вулиці Стрийській ліквідували смугу громадського транспорту, на яку скаржились водії. Про те, що смугу ліквідують сьогодні вранці повідомив міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Громадський транспорт у заторі нікому не треба Або навіщо Львову виділені смуги

Як розповів Tvoemisto.tv керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, смугу замалювали, натомість у середу буде засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху, де приймуть остаточне рішення щодо смуги.

Орест Олеськів також додав, що на період карантину, доки не відновлять повноцінно рух громадського транспорту у місті не будуть облаштовувати нові виділені смуги.

Додамо, що облаштувати виділену смугу на вулиці Стрийській комісія дозволила ще в листопаді 2018 року.

Читайте також: Транспортний колапс на Стрийській. Чи справді там потрібна виділенка

Нагадаємо, що раніше смугу громадського транспорту ліквідували на вул. Липинського у Львові. Тоді закрили на реконструкцію сусідню вулицю Богдана Хмельницького, тож автоводії почали скаржитись на значні затори.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!