Снігоприбиральна техніка у Львові працюватиме цілодобово

969 0
Вулиці у Львові посипатимуть реагентами, а підйоми – піскосумішшю.
Фото умовне

Фото умовне

Снігоприбиральна техніка у Львові перейшла на цілобовий режим роботи. Про це відзвітували у Львівській міській раді, зважаючи на повідомлення синоптиків про погіршення погоди.

«Наші комунальні підприємства з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі – ШРП, готові до роботи. Вони перейшли на цілодобовий режим роботи, тому працюватимуть і вдень, і чергуватимуть вночі», – розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, загало у Львові до прибирання від снігу будуть залучати 137 одиниць. Є також розроблений алгоритм дій і розроблені маршрути, згідно з якими має працювати техніка.

«Маємо придбано 18 500 м3 протиожеледних матеріалів. Це і пісок, і сіль, і реагенти. Відзначу, що цього зимового періоду 53 магістральні дороги будемо посипати реагентами. Це робимо для того, щоб зменшити кількість піску на вулицях, який весною залишається між бордюрами і у дощоприймачах», – пояснила посадовиця.

Читайте також: Синоптики розповіли, коли чекати сніг та мороз у Львові

Водночас усі підйоми у місті таки будуть посипати піскосумішшю для кращого зчеплення коліс з дорогою. 

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv. повідомляло, яку погоду синоптики прогнозують у Львівській області на наступний тиждень.

Тетяна Дзяма

_____________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!