Сьогодні – перший півфінал Євробачення-2024: де і коли дивитися

3095 0
Представниці України alyona alyona & Jerry Heil вийдуть на сцену Євробачення-2024 під номером 5.
ALYONA ALYONA ТА JERRY HEIL НА СЦЕНІ "ЄВРОБАЧЕННЯ-2024": ФОТО З РЕПЕТИЦІЙ. EBU

ALYONA ALYONA ТА JERRY HEIL НА СЦЕНІ "ЄВРОБАЧЕННЯ-2024": ФОТО З РЕПЕТИЦІЙ. EBU

У вівторок, 7 травня, о 22:00 відбудеться перший півфінал 68-го Пісенного конкурсу Євробачення, який пройде у шведському місті Мальме. На стадіоні Malmö Arena 15 учасників першого півфіналу змагатимуться за право потрапити у фінал конкурсу.

Представниці України alyona alyona & Jerry Heil вийдуть на сцену Євробачення-2024 під номером 5 з піснею «Teresa & Maria» та постановкою від дворазової номінантки «Ґреммі» Таню Муіньо.

Трансляції Євробачення-2024 на платформах Суспільного вперше будуть супроводжуватись перекладом жестовою мовою. Для забезпечення інклюзивності дублювання жестовою мовою буде доступним на всіх відеотрансляція. Перекладачками розмовних студій стануть Тетяна Журкова, Інна Петрова, Ірина Сколотова та Юлія Порплік, за адаптацію пісень відповідатимуть Анфіса Болдусєва та Лада Соколюк.

Де дивитися:

У першому півфіналі виступлять 15 країн, у другому – 16, а у фіналі глядачі зможуть оцінити виступи 20 країн (по 10 з кожного півфіналу), а також Німеччини, Великої Британії, Швеції, Іспанії, Італії та Франції.

Як голосувати

Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні та триватиме приблизно 15–25 хвилин. Глядачі можуть віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows. Зокрема, через додаток можуть голосувати з країн, які не беруть участь у конкурсі.

Також із країн, які не беруть участь у конкурсі, можна проголосувати через спеціальний сайт. Голосування для таких глядачів розпочнеться після закінчення трансляції другої генеральної репетиції обох півфіналів напередодні ввечері та завершиться на початку прямого ефіру.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!