Сьогодні – День захисту тварин. Як львів'яни можуть допомогти чотирилапим

892 0
Можна стати волонтером у притулку, прийняти тварину у свій дім, надавати фінансову підтримку або забезпечувати притулок необхідним.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

Сьогодні, 4 жовтня, щороку в усьому світі відзначають свято – Всесвітній день захисту тварин, яке об’єднує людей у турботі та відповідальності. В цей день львів'ян закликають долучитися до збору коштів для «Домівки врятованих тварин» або ж стати волонтером.

Для допомоги тваринам Домівки можна стати волонтером у притулку, прийняти тварину у свій дім, надавати фінансову підтримку або забезпечувати притулок необхідним.

До «Домівки врятованих тварин» можна принести: тачки, лопати, шуфлі, мітли, швабри, відра, граблі, миючі засоби, порошок, капсули для прання, губки, вологі серветки, одноразові рукавиці, сміттєві пакети, робочі рукавиці, хлорка, пеленки, електричні подовжувачі, наповнювач для лотків, а також сезонні овочі, фрукти та корм для наших тварин.

Читайте також: Домівка врятованих тварин у Львові. Фоторепортаж

Допомогти фінансово можна за реквізитами:

4149629381107192 приват банк

5375414127340015 моно банк

[email protected] Рaypal

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

ІBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Карта ключ: 5169 3305 2375 2514

Нагадаємо, що наразі у Домівці проходить останній день безкоштовної стерилізації безпритульних тварин, тому притулок закритий для відвідування. Речі для організації можна залишити на парковці за адресою вул. Олекси Довбуша, 24. Як проходить стерилізація та як принести туди тваринку на процедури читайте у новині.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!