Сьогодні не буде води у Львові та околицях міста. Перелік адрес

1113 0
Води не буде у зв'язку з проведенням заміни аварійної ділянки водопроводу.
умовне фото/ David Becker

умовне фото/ David Becker

У вівторок, 30 січня, у зв'язку з проведенням заміни аварійної ділянки водопроводу діаметром 600 мм на водогоні у с. Старе Село та перепідключенням водопроводу діаметром 630 мм по вул. Студинського, кілька вулиць у Шевченківському і Сихівському районах Львова будуть без водопостачання. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

Відтак з 10:00 год і до 20:00 год буде припинено подачу води до будинків на вул: Топольні провулки, 1-6, Топольна, Кругла, Гордієнка, Висока, Рослинна, Студинського – IT House.

Також з 07:00 год і до 24:00 год буде припинено подачу води в с. Давидів, с. Пасіки-Зубрицькі,  та вул. Зелена, 320-405. Стабільне водопостачання очікується з 07:00 год 31 січня.

Читайте також: Що робити львів'янам у разі відсутності водопостачання. Перелік адрес з питною водою

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Зазначимо, цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: короткий номер 15-51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного). 

Нагадаємо, що у Львові боржникам по сплаті комунальних послуг розіслали повідомлення про відключення від електроенергії. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!