Декілька вулиць Львова сьогодні будуть без води. Перелік адрес

1547 0
Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 9 листопада, з 09:00 і до 19:00 год призупинять подачу води до кількох вулиць Сихівського району Львова. Про це повідомили в ЛМКП «Львівводоканал».

Води не буде у зв'язку з проведенням робіт із перепідключення водопроводу діаметром 300 мм на вул. Трильовського,4а. Зокрема, без водопостачання будуть вулиці:

  • Садибна,
  • Трильовського,
  • Антонича,
  • пр. Червоної Калини (непарна сторона №97-107),
  • Коломийська (парна сторона №4-16а, непарна №9),
  • Кавалерідзе (непарна сторона №21-27),
  • Полуботка (непарна сторона №21-25).

 

Читайте також:  Проєкт будівництва на перехресті Стрийська - Наукова змінили. Що там буде

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Зокрема, у зв'язку з проведенням планових робіт по перепідключенню новозбудованого водопроводу діаметром 500 мм по вул.Стрийська,86 9 листопада з 9:00 до 18:00 буде припинено подачу води в Франківський район міста по вул.Сахарова (парна сторона №№76-86, непарна сторона №№25-47).

Нагадаємо, що журналістка Tvoemisto.tv дізналась, чи зможе Сихів стати майданчиком для сміливих архітектурних рішень, справді зеленим районом, мобільним і доступним для людей з інвалідністю, з безпечними і комфортними дворами, з осередком культури, чи залишиться спальним районом із одноманітними радянськими будинками у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!