Один із трамваїв Львова тимчасово змінив маршрут

4240 0
Тимчасові зміни в русі трамвая через витік води.
ФОТО: ЛЬВІВЕЛЕКТРОТРАНС

ФОТО: ЛЬВІВЕЛЕКТРОТРАНС

Сьогодні, 20 листопада, у Львові вимушено змінює маршрут трамвай №9, який курсує від Залізничного вокзалу до вул. Миколайчука. Він оминатиме ділянку по вулиці Гайдамацькій. Про це повідомили у «Львівелектротранс».

Трамваї № 9 тимчасово курсують за зміненим маршрутом: залізничний вокзал – вул. С. Бандери – вул. Вітовського – вул. І. Франка – вул. Підвальна – Підзамче – вул. Остряниці – вул. Промислова – Трамвайне депо – Фабрика «Світанок» – вул. Липинського – вул. Миколайчука.

Тимчасові зміни в русі трамвая через витік води. «Львівводоканал» виконуватиме аварійні роботи орієнтовно до 17:00. Мешканців просять врахувати це під час планування подорожей. 

Додамо, також через це призупинено подачу води до будинків за такими адресами: вул. Вербова, вул. Мурашка, вул. Покутська, вул. Ржегоржа, вул. Торф’яна та вул. Замарстинівська, 107, 109, 109а, 113, 115а, 115, 117. 

Читайте також: Леокарт. Де придбати, скільки коштує і як поповнити баланс

Нагадаємо, з 15 листопада у Львові можна придбати транспортну картку ЛеоКарт. Вартість транспортної картки становить 60 грнокрім пільгових ЛеоКарт. В подальшому її можна буде поповнювати без комісії на будь-яку суму у тих самих пунктах, де і продається загальна картка. Перевірити ж баланс користувачі матимуть змогу через валідатор у салонах громадського транспорту. 

 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!