Політична реклама

Сьогодні у Львові буде "Етно-диско" з Олегом Скрипкою

1488 1
26 червня на території гостинності «LeoFan» Олег Скрипка представить особливу програму вечорниць «Етно-диско». Українські «Етно-диско вечорниці» відбудуться у супроводі видатного скрипаля-віртуоза Василя Попадюка. Початок дійства о 20:00 год - повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".

Львів’яни матимуть змогу почути колекцію етнічної музики Dj О’Скрипки, котра доповниться незвичним звучанням неймовірного скрипаля-віртуоза. Олег Скрипка та Василь Попадюк закликають усіх відвідувачів вечорниць особливо поставитись до дрес-коду, адже традиційно на сучасних українських вечорницях одягають сині вишиті сорочки і крайки, потерті джинси і дідові чоботи, кросівки і ґердани, коралі та намиста. 
 
Відвідувачі танцюватимуть і співатимуть під старі забуті мелодії, оздоблені в нові звуки та ритми, та під нові сучасні хіти, заспівані по-народному. DJ О’Скрипка матеріалізує атмосферу автентичних українських вечорниць у справжнє свято сучасної молоді – Вечорниці в стилі етно-диско.

Читайте також:
26 Червня, 2012 11:50
Тетяна а скільки коштує вхід?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!